L'objectiu de la Comissió Internacional és crear una xarxa internacional de contactes professionals per donar suport a la carrera professional de qualsevol  enginyer/a que marxi a treballar a l'estranger. Organitzem diferents activitats com ara intercanvi d'experiències, visites a empreses, participació en fires i conferències o trobades intersectorials.

Cada país o sector d'activitat té diferents realitats i necessitats. Per això aquesta comissió té una vessant local, basada en nuclis situats en diferents ciutats del món i una vessant global, que connecta els diferents grups entre ells.

Connectant enginyers catalans a tot el món

La Comissió Internacional és al punt de trobada on els enginyers catalans que treballen als cinc continents poden reunir-se per compartir experiències i coneixements per promoure el seu desenvolupament professional, personal i familiar.
 
Un lloc per relacionar-se i millorar la formació professional, on es poden afavorir relacions entre empreses, on es poden trobar noves oportunitats professionals i on estar al dia de l’estat de la professió, no només a Catalunya, sinó arreu del món.
 
CEW també és un company de viatge, un aparador global per publicar articles per compartir i afegir al coneixement dels seus membres. Un lloc per sentir-se com a casa i per ajudar a d'altres enginyers que viuen i treballen amb vocació compartida: l’enginyeria.
 
Benvingut i benvinguda a CEW. Benvingut a casa.

La nostra xarxa encara està en creixement, així que si tens previst marxar a l'estranger o ja vius allà, contacta amb nosaltres!

INSCRIPCIÓ

Butlleta d'inscripció

Detalls

Categories: Connectivitat, Societat