CONNECTEM SOLUCIONS

Estudiar Enginyeria és sempre una decisió encertada. Té un grau de dificultat elevat però ofereix excel·lents perspectives laborals. Després d’anys d’estudi, és el moment de posar en valor els coneixements adquirits i l'esforç realitzat.

És ara quan comences la teva trajectòria professional i necessites definir estratègies i objectius. L’Associació i el Col•legi posem al teu abast les eines que t'acompanyaran al llarg de la teva vida professional i t’ajudaran a assolir el teu propòsit.

Món laboral

BORSA DE TREBALL

 EXCLUSIU  MEMBRES >> 
Eina per dinamitzar i vehicular el mercat laboral de l’enginyeria posant en contacte les empreses, administracions públiques, entitats i institucions diverses amb professionals de l’enginyeria.
+ INFORMACIÓ

ORIENTACIÓ JURIDICOLABORAL

 EXCLUSIU  MEMBRES >> 
Resposta a les consultes generals referides a contractació laboral: modalitats de contractes, drets i obligacions, ERO, salaris, acomiadaments, baixes.
+ INFORMACIÓ

CARRERES PROFESSIONALS

 EXCLUSIU  MEMBRES >> 
Assessorament personalitzat enfocat a millorar la teva situació laboral, tant si vols iniciar-te en la teva carrera professional, reorientar-te o promocionar-te
+ INFORMACIÓ

Millora la teva ocupabilitat

CONNECTIENG

Connectar amb el mercat laboral d'enginyeres i enginyers a través d’operadors i empreses que coneixen les necessitats de les companyies i les posicions més sol·licitades per a professionals de l'enginyeria
+ INFORMACIÓ

SPEED NETWORKING TALENT

Coneix de primera mà el projecte i les propostes de carrera professional de les empreses que més enginyeres i enginyers estan incorporant a les seves plantilles.
+ INFORMACIÓ

MENTORING INTERNACIONAL

 EXCLUSIU  MEMBRES >> 
Marxar a viure i treballar a un altre país és sempre una decisió important. Perquè la teva adaptació personal i professional sigui un èxit, hi som amb tu a Brussel·les, Liverpool, Londres, MilàMunic, Stuttgart, Tòquio i Wellington.
+ INFORMACIÓ

Vols començar ja a gaudir dels avantatges?

Aprofita els descomptes en cultura, informàtica, tecnologia, etc. exclusius per a estudiants

Vine a Enginyers Industrials de Catalunya!

INSCRIPCIÓ ESTUDIANTS INSCRIPCIÓ ENGINYERS/ES