Fa més de 25 anys que es va crear la Comissió de Cultura i, des d'aleshores, ha vingut oferint servei al conjunt de col•legiats i col•legiades en l'àmbit de la cultura, entesa aquesta, en el sentit més ampli.

Voldríem destacar en aquesta presentació la consolidació d'algunes activitats com són l'Òpera (en col•laboració amb la Comissió de Jubilats), el Cicle de Jazz, la Coral dels Enginyers, el Cine Club, el Club de Lectura i les conferències d’Engitren. La Comissió es reuneix periòdicament per mantenir i millorar les activitats que, tot i la situació per la que estem passant, continuen actives de manera telemàtica i contemplant la oportunitat de reprendre les activitats presencials en el proper futur.

 

OBJECTIU

L'objectiu de la Comissió és l'organització i promoció d'activitats en l'àmbit de la cultura, més concretament, prosseguir en la tasca de consolidació d'aquelles activitats fortament arrelades com són l'Òpera, el Club de Lectura i el Cine Club. Així com oferir suport a les activitats de la Coral i Engitren.

També continuar amb la tasca d'organització d'exposicions, visites i concerts, destacant la bona acollida que ha tingut entre el col·lectiu l'activitat del Club de Lectura, impulsat l'any 2018 i el Cicle de Jazz, l’any 2019.

 

GRUPS DE TREBALL

ENGITREN

 

INSCRIPCIONS

Per a més informació pots posar-te en contacte amb l'Àrea de Coneixement al 93 319 23 00, o bé, per correu electrònic comissions.socials@coneixement.eic.cat

Detalls

Categories: Societat