Acompanyem als professionals de les empreses en l’aplicació de les tecnologies Indústria 4.0

Enginyers Industrials de Catalunya compta amb una metodologia pròpia per acompanyar a les empreses en l’aplicació de les tecnologies Indústria 4.0: la robòtica, la intel·ligència artificial, la fabricació additiva, la IoT o el big data. En funció de la singularitat i objectius de cada empresa, es realitza un diagnòstic personalitzat en el que es defineixen els passos a seguir en la implantació d’aquestes tecnologies.

Transformació digital

La transformació digital és una de les claus que qualsevol empresa ha d’adoptar si vol seguir sent competitiva. La introducció de tecnologies digitals en els processos de fabricació i la incorporació de la robòtica, la intel·ligència artificial, el big data o la IoT entre d’altres, han estat les palanques de canvi a la indústria per connectar-la i orientar-la a sistemes de producció personalitzats que permetin donar una millor resposta al mercat.

L’Associació i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, a través de la Comissió Indústria 4.0 ha liderat diferents iniciatives com el Fòrum Indústria 4.0 que ajuden a que les empreses, a través dels professionals de l’enginyeria, coneguin les propostes tecnològiques i les experiències d’altres, per aplicar-les en el futur més immediat i així s’estenguin en la indústria catalana.

Què inclou el servei?

El Servei de Diagnosi 4.0 s'adreça a aquelles empreses que valoren tenir bons elements de reflexió per encarar la seva adaptació a l'entorn de la Indústria 4.0 i accelerar el seu procés de transformació dels seus productes, sistemes de producció i fins i tot els seus models de negoci. En funció de la singularitat i objectius de cada empresa, es realitza un diagnòstic personalitzat en el qual es defineixen els passos a seguir en la implantació d’aquestes tecnologies. El Servei de Diagnosi 4.0 compta amb una metodologia pròpia, que permet a les empreses identificar:

  • L'estadi de desenvolupament de l’empresa en l'àmbit de la Indústria 4.0
  • Els projectes a implementar per avançar en el procés de transformació digital
  • El llistat de possibles proveïdors per implementar els projectes

Vols que el Servei de Diagnosi t'ajudi en el teu procés de transformació digital?

Vols ser consultor/a del Servei de Diagnosi?

Necessites més informació?

Contactar