Perquè no tot és treballar

Activitats associatives i lúdiques que permeten gaudir d’una amplia oferta cultural, esportiva, social i familiar.

Tant a la seu de Barcelona com a les Demarcacions i a la Delegació del Vallès s’ofereixen bones propostes, com ara: visites culturals, excursions, conferències...

Festa Patronal

La Festa Patronal és un acte d’homenatge als companys que commemoren els seus 50 anys de professió i que estan associats/col·legiats a la nostra Institució.

Festa de l’Esport

La Festa de l'Esport és un dels esdeveniments destacats dins del calendari esportiu dels Enginyers Industrials. En aquesta trobada anual organitzada per la Comissió d'Esports, ofereix la possibilitat de practicar diferents disciplines esportives, així com d'un dinar, que ens permetrà gaudir d'un dia diferent i retrobar-nos.

 

Aula d'Extensió Universitària

La Comissió de Jubilats i Prejubilats dels EIC continua l'activitat de l'Aula d'Extensió Universitària, vinculada a la UPC, que pretén oferir als companys enginyers i enginyeres, així com als seus familiars i amistats interessades, una ampliació dels seus coneixements, tant humanístics com científics, impartits per professors universitaris de prestigi reconegut.

INSCRIU-TE

Cursa Intercol·legial

Organitzada entre més de 20 col·legis i associacions de professionals de Catalunya que s’uneixen a través de l’esport. La cursa és oberta a col·legiats/associats i als seus familiars i amics.

Necessites més informació?

Contactar