Enginyers Industrials de Catalunya impulsa des d'aquest mes d'abril, una nova edició dels Fulls d'Enginyeria, el diari digital del sector que es vol convertir en un referent per a la informació i l'actualitat que interessa als professionals d'aquest àmbit. La publicació, que fins el mes de desembre passat s'editava també en paper per poder arribar a les llars dels col·legiats, Escoles d'Enginyeria i empreses, ha fet un pas endavant amb un nou format de la publicació i aposta per la versió digital responent, així, a la necessitat d'adaptar-se als nous temps i seguir les tendències actuals al món dels mitjans de comunicació.  Amb aquest mateix objectiu, Fulls d'Enginyeria neix també amb una versió App que permetrà accedir de manera fàcil i àgil als continguts des de telèfons mòbils i tauletes.

Aquest nou impuls del diari de l'enginyeria farà que professionals, empresaris, estudiants o qualsevol ciutadà interessat en l'enginyeria trobin a www.fullsdenginyeria.cat informació i actualitat relacionada amb l'enginyeria, principalment industrial però també d'altres branques, la tecnologia, la innovació,  els projectes, les iniciatives STEM o l'emprenedoria, amb una atenció especial a l'aportació de les dones en tot aquest món. La informació més propera, d'àmbit català i espanyol es combinarà amb la informació internacional més rellevant de cada àmbit.

Per fer possible la publicació de tots aquests continguts de producció pròpia, els Fulls d'Enginyeria comptaran amb la col·laboració i participació de les diferents comissions i grups de treball d'Enginyers Industrials de Catalunya. D'aquesta manera, es vol sumar coneixement i experiència en l'elaboració d'informació rigorosa, veraç i contrastada. A banda, també es tindran en compte continguts generats per institucions, empreses o altres entitats que puguin ser de l'interès del lector potencial.

El format exclusivament en digital i amb una imatge totalment renovada permetrà també introduir el vídeo als Fulls d'Enginyeria per a continguts, entrevistes o reportatges, que aportarà dinamisme a la publicació. La interacció amb els lectors també està garantida amb enquestes i les opinions en cada un dels articles i, com no podia ser d'altra manera, amb el contingut compartit a les xarxes socials. Fulls d'Enginyeria neix amb perfils a Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram i Youtube des d'on els lectors podran seguir cadascuna de les publicacions, interactuar i ajudar a difondre tot el contingut.

 

Compartir