El GRUP HARTMANN se suma a l'aliança Etalent, l'aliança per a la gestió del talent vinculat a l'enginyeria. Líder en el mercat sanitari internacional i amb més de 200 anys desenvolupant solucions per a la salut, HARTMANN treballa per millorar els tractaments, resultats i experiències sanitàries, tant en el sector professional com per als usuaris finals.

Les empreses adherides a l'aliança Etalent són empreses compromeses amb el talent, és a dir, compromeses amb el seu desenvolupament a través de formació, plans de carrera i entorns de treball i projectes d'interès pel creixement professional de l'enginyer/a.

El Senior Vice President Western Europe, Middle East & Africa del GRUP HARTMANN, Marc Pérez Pey, afirma que estan "molt contents de poder signar aquest conveni amb Enginyers Industrials, ja que ens ajudarà a difondre el nostre propòsit, formar als nostres equips i posar especial atenció en el desenvolupament del talent dels enginyers i enginyeres".

També es comprometen amb la pertinença dels seus professionals a la comunitat dels Enginyers Industrials de Catalunya per tal d'aprofitar les capacitats de generar coneixement, relacions de qualitat i confiança i donar suport a una institució que, des dels valors de l'enginyeria, proposa solucions als reptes que actualment té la nostra societat: canvi climàtic, desenvolupament d'una indústria innovadora, salut de les persones i/o transformació digital.

Compartir