Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

"Brusel·les és la definició del cosmopolitisme i, possiblement, un dels destins més fàcils" va explicar Eduard Fernández, Executive Director a "The International Motor Vehicle Inspection Committee", durant la primera sessió del cicle internacional "l'enginyeria catalana a l'estranger" que es va celebrar el passat dijous 4 de febrer de 2021.

L'objectiu d'aquest cicle és que enginyeres i enginyers catalans que viuen i treballen a diferents llocs del món expliquin les seves experiències i tractin temes com ara les ajudes socials, el permís de treball, la burocràcia, els punts forts de l'enginyeria catalana o els consells per a les persones nouvingudes al país. Eduard Fernández va compartir que Brusel·les és un "país amb un mercat de lloguer dinàmic on cal inscriure's a una mútua de salut i amb excel·lents connexions. Els preus més cars estan compensat amb serveis i ajuts".

L'Executive Director de CITA va assenyalar que la biotecnologia, el sector químic, l'automoció a nivell de producció i l'enginyeria civil, a més de les pròpies institucions europees, són els àmbits amb més demanda laboral a Brusel·les.

Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

Amplia amb el reportatge a Fulls d'Enginyeria

Compartir