Visita tècnica a l'Hospital Sant Joan de Reus

Comissió: Comissió de Logística
Descripció: L'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, inaugurat el 2010, té una superfície de 93.000 m2 i va suposar una inversió de120 M d'euros, convertint-se en un dels més moderns de Catalunya.

És un referent en les especialitats d'oncologia, cirurgia bariàtrica, cirurgia plàstica i reparadora, medicina vascular o cirurgia toràcica.

Per tal de dur a terme la seva activitat disposa d'unes instal·lacions modernes en tots els àmbits, inclòs el que respecta a la logística interna.

En aquest sentit, hi ha un magatzem amb dispensació automatitzada de farmàcia i sistema logístic robotitzat que fa la manutenció automàtica de tot el que es necessita que va des de les zones d'emmagatzematge fins a cadascuna de les plantes.

El programa de la visita serà:
- Presentació del centre i del sistema logístic robotitzat amb les principals característiques i la descripció de les principals àrees del hospital amb les que interactuen
- Visita a les dependències més singulars on es veurà treballar els robots, molls de mercaderies, magatzems i dispensació de farmàcia


Places limitades. Visita exclusiva per a associats/col·legiats.
Dates: Dijous, 19 de setembre de 2024
Horari: Horari: A les 10:30 hores. Durada màxima 2 h.
Adreça: Hospital Universitari Sant Joan - Av. del Dr. Josep Laporte, 2, Reus
Inscripcions: Inscripció     

Places limitades.