VISITA TÈCNICA A LA BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMÍLIA

Comissió: Actes / Jornades Lúdiques (Catalunya Central)
Descripció: La Demarcació de la Catalunya Central ha organitzat una visita guiada, tècnica i turística, a la Basílica de la Sagrada Família.

La Sagrada Família és un temple excepcional, tant pel que fa a l'origen i la fundació com pel que fa als propòsits. Fruit de l'obra del genial arquitecte Antoni Gaudí, va ser un projecte impulsat per i per al poble, i ja són cinc generacions les que han anat veient l'evolució del temple a Barcelona. Actualment, amb més de 140 anys des de la col·locació de la primera pedra, la Basílica segueix en construcció.

A les 12 h començarà la visita guiada a la Basílica de la Sagrada Família. Durant el recorregut, es visitarà la façana del Naixement, l'interior de la Basílica i la façana de La Passió, el guia farà una acurada explicació de la Basílica, així com dels seus valors. Aquesta visita no inclourà les Torres, per raons d'aforament.

Un cop finalitzada la visita guiada, assistirem a una conferència tècnica al Claustre de Montserrat, a càrrec del Sr. Carles Farràs, Cap de Producció de la Basílica de la Sagrada Família i membre del Departament d'Edificació i Tecnologia.

A l'arribada, un cop passat el control de seguretat, els proporcionarem emissors/receptors perquè puguin seguir correctament les explicacions del guia.

PREU PER PERSONA 5 eur.
Data límit d'inscripcions dia 6 de setembre
PLACES LIMITADES


Dates: Dijous, 19 de setembre de 2024
Horari: A les 12 h. carrer de la Marina de Barcelona.
Com arribar
Inscripcions: Inscripció     

Places limitades.