Sessió informativa: Postgrau d'Especialització per a l'accés d'enginyers a l'Administració Pública

Comissió: Comissió d'Enginyers a l'Administració Pública
Descripció: Sessió informativa: 4a edició del Postgrau d'Especialització per a l'accés d'enginyers a l'Administració Pública

La sessió informativa anirà a càrrec de:

Llum Llosa. Enginyera en organització industrial i enginyera tècnica mecànica. Cap de l'Oficina de Seguretat en obres i autoprotecció de la Diputació de Barcelona.
23 anys d'experiència a l'administració pública.
Ernest Cuadrado. Enginyer industrial. Cap de control d'activitat i protecció civil de l'Ajuntament de Sant Just Desvern. Especialista en prevenció d'incendis i protecció civil.
Lluis Gasull. Doctor Enginyer Industrial. Consultor i docent en el camp de la Direcció i Gestió a les administracions públiques i en el camp de la Seguretat i la Qualitat industrial, Seguretat viària, Energia i Gestió mediambiental. Trajectòria a la Generalitat de Catalunya en l'àmbit d'Indústria, Energia i Seguretat viària.

L'objectiu del curs és exposar i proporcionar el contingut principal de la part tècnica en oposicions d'àmbit local, d'una manera sintetitzada i amb informació complementària per ajudar als opositors en l'estratègia i preparació per encarar una oposició.

En aquest postgrau es comentaran els aspectes claus dels temes, es clarificaran dubtes als alumnes i s'orientarà sobre la resolució de possibles casos pràctics.

Per a més informació clica aquí
Dates: Dijous 19 de setembre de 2024
Horari: A les 18 h en format híbrid
Inscripcions: Inscripció     

Places limitades.