Visita tècnica a les instal·lacions logístiques de Gepork

Comissió: Comissió de Logística
Descripció: La visita es farà al centre logístic de l'empresa Gepork a Gurb.

El Grup Gepork opera al mercat de la veterinària des de l'any 1979. Inicialment l'empresa va centrar la seva activitat en la inseminació artificial porcina, de la qual va ser la introductora al nostre mercat. La seva vocació per orientar-se al servei al client va fer que s'especialitzés en dues línies de negoci diferents: Gepork (1979), dedicada al sector ramader de grans animals, i Centauro (1992), orientada al servei de distribució de productes zoo-sanitaris per a clíniques veterinàries. Va ser el resultat d'ampliar la gamma de serveis la que va portar l'empresa a impulsar la línia Bionet (2005), amb tres àrees relacionades amb la bio-seguretat: el control de plagues, la gestió de residus i el laboratori d'anàlisi especialitzat.

Es visitarà el magatzem, on bàsicament hi ha 3 zones (zona Skypod, una zona de palets convencional i una zona de molls amb una cambra frigorífica). Durant la visita s'aniran explicant quins processos es porten a terme a cada lloc i com es vinculen entre ells.

Durada aproximada de la visita: 1.30 h

Com arribar-hi: GEPORK. Pàrquing disponible davant de les oficines, hi ha un terreny on es pot aparcar.

Places limitades. Visita exclusiva per a associats/col·legiats.
Dates: Divendres 12 de juliol de 2024
Horari: Hora de trobada a les 11.45 h a Gepork (a l'entrada de les oficines de la nau, carrer del Blat, de Gurb - Raval Sector 2 Serveis, 2F, de Gurb)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.