Cafè dels Enginyers: Joan Mases

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Aquesta vegada comptarem amb la presència del Joan Mases,fundador i ex Director d'ASENGIN, company amb una extensa i valuosa trajectòria professional en el mon de la consultoria.
Enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC, promoció 111, va començar la seva trajectòria professional a finals de 1968, a RANXEROX, on durant sis mesos es va formar comercialment.
Posteriorment va treballar a la Maquinària Terrestre i Marítima, on va assolir el seu veritable llançament professional i on es va incorporar a la filial Maquinaria Industrial, a Manresa, primer com adjunt i posteriorment com a director tècnic i d'explotació.

Al 1973 va crear SUMMA, S.A., una empresa de consultoria i enginyeria i va ser durant aquest període quan els Enginyers Industrials van obrir la delegació de la Catalunya central, sent el primer delegat.

Al 1978 va ser contractat pel Grup Bancari BIC-Banca Catalana, assumint la direcció de GESIMCA, S.A., empresa de l'àrea immobiliària, càrrec que va exercir fins maig de 1982.

Al 1985 assumeix la direcció de TAULÉS, STC, fins a març de 1993 i durant aquest any entrarà a formar part de la plantilla d'Adasa, empresa del Grup Agbar.
Dates: Dimarts, 14 de maig de 2024
Horari: 10h al Col.legi d'Enginyers Industrials
Presencial
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.