POSPOSADA: Les oportunitats de l'hidrogen renovable

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: JORNADA POSPOSADA

La transició energètica, derivada de la voluntat de la UE d'assolir les zero emissions netes de GEH el 2050, obliga els països membres a adoptar una sèrie de mesures per substituir les fonts d'energia primària actuals per altres renovables o no emissores.

En aquest procés, l'electrificació de l'economia ha de tenir un paper important, però constitueix una condició necessària, tot i que no és suficient per resoldre el problema. S'han de trobar substituts no emissors als combustibles fòssils i l'hidrogen sembla que és el vector adequat per fer-ho.

El Grup Naturgy, el principal proveïdor i distribuïdor de gas natural a nivell nacional, és el primer interessat a desenvolupar aquesta transició de la millor manera possible i ha anunciat importants projectes que es troben en diverses fases de desenvolupament.

Per parlar-nos de com l'hidrogen pot ser la palanca cap a una economia descarbonitzada i com Naturgy pensa fer aquesta transició, tenim la sort de comptar amb Ohiana Goicoechea.

La ponència anirà a càrrec d'Ohiana Goicoechea Ruiz de Escudero, responsable del Negoci de Desenvolupament d'hidrogen al Grup Naturgy
Dates: Dimarts, 16 d'abril de 2024
Horari: A les 18 h per videoconferència.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.