Protecció contra Incendis: obligacions de les empreses instal·ladores sobre la documentació tècnica

Comissió: Comissió Seguretat
Descripció: Us presentem la Guia sobre Documentació Tècnica d'Instal·lacions de Protecció Contra Incendis. En aquesta jornada tècnica, volem compartir aquest recurs de valor que ha estat elaborat amb cura i dedicació pel Grup de Treball de Control d'Instal·lacions del Clúster de Seguretat Contra Incendis de Catalunya.

Aquesta guia representa un avenç significatiu en el camp de la seguretat i la prevenció d'incendis, ja que aborda de manera clara i detallada les mancances normatives detectades en la documentació tècnica exigida per el marc normatiu vigent. És un pas important en la direcció de proporcionar als professionals del sector les eines necessàries per a una gestió més eficaç dels riscos d'incendi.

Amb aquesta guia, té per objectiu informar i inspirar pràctiques segures i responsables que contribueixin a la creació d'entorns més segurs per a tothom. Us convidem a explorar aquest recurs, a compartir les vostres experiències i a unir forces en la construcció d'un futur més segur i protegit per a tots.

PROGRAMA DETALLAT AQUÍ

Jornada organitzada pel CLUSIC (Clúster de Seguretat Contra Incendis de Catalunya) amb la col·laboració dels Enginyers Industrials de Catalunya.
Dates: Dilluns 18 de març de 2024
Horari: De les 10.30 h a les 13.30 h en format híbrid (presencial a Via Laietana, 39 de Barcelona i videoconferència)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Protecció contra Incendis: obligacions de les empreses...

Descripció:
Protecció contra Incendis: obligacions de les empreses instal·ladores sobre la documentació tècnica