Resultats i acords de la COP28

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: La Conferència de les Parts de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP28) celebrada el passat mes de desembre a Dubai va marcar el principi de la fi de l'era dels combustibles fòssils. És l'acord més rellevant que es va prendre, tot i que no es va fixar una data concreta pel pic d'aquests combustibles fòssils.

Les Comissions d'Enginyers Industrials de Catalunya han fet una primera valoració de la COP 28 'I després de la COP28, què?' on es destaca la ratificació de l'acord que busca triplicar la capacitat de les energies renovables i duplicar l'eficiència energètica per al 2030 o les compensacions per danys i pèrdues i en agricultura, alimentació i salut.

Per conèixer de primera mà els resultats i acords de la COP28 s'ha convidat a Elvira Carles, directora de la Fundación Empresa y Clima (FEC).

La Fundación Empresa y Clima és una organització sense ànim de lucre que treballa pel lideratge i el compromís empresarial en la lluita contra el canvi climàtic. La FEC dona suport a les empreses a planificar i invertir en una economia baixa en carboni, impulsant estratègies de mitigació i potenciant la seva capacitat d'adaptació als efectes del canvi climàtic.

Organitzen Comissió d'Energia i Comissió de Canvi Climàtic i Economia Circular
Dates: Dimarts, 13 de febrer de 2024
Horari: A les 18.30 h en format híbrid (presencial a Via Laietana, 39 de Barcelona i videoconferència).
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Elvira Carles, directora de la Fundación Empresa y Clima (FEC)
Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Resultats i acords de la COP28

Descripció:
Resultats i acords de la COP28