Tast d'oli i conferència sobre els paràmetres que defineixen la qualitat d'un oli d'oliva

Comissió: Viu l'Associació
Descripció: PLACES EXHAURIDES !!

L'oli d'oliva a més de ser un producte alimentari amb una excepcional riquesa nutricional, aromàtica i gustativa; també posseeix enormes propietats saludables.
És un element bàsic en la dieta mediterrània, considerada com a patrimoni de la humanitat.

L'oli verge extra (AVOE) és la màxima representació de l'oli d'oliva.

En aquesta jornada tècnica presentarem la metodologia que
permet un coneixement de la qualitat i el valor afegit del producte perquè els consumidors valorin la seva excel·lència.

També parlarem d'alguns projectes de recuperació de varietats tradicionals d'oliveres de gran qualitat.

18.30h - Francesc Sagalés:
Salutació
L'oli d'oliva una tradició en la cultura del nostre país

18.40h - Ramon Espígol:
Projecte de recuperació de varietat tradicionals d'oliveres. Paràmetres de qualitat dels olis de oliva

19.15h - Juan Manuel Romero :
Propietats saludables de l'AVOE, estudi PREDIMED

19.30h - Ramon Espígol:
Tast en plat i Tast en copa

20.10h - Fi de la Jornada

GRATUÏT
Dates: Dimecres, 13 de juny de 2018
Horari: A les 18.30 hores a la Sala Polivalent, Via Laietana, 39, 3r planta.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.