Comissió: |
Viu l'Associació |
Descripció: |
PLACES EXHAURIDES !!
L'oli d'oliva a més de ser un producte alimentari amb una excepcional riquesa nutricional, aromàtica i gustativa; també posseeix enormes propietats saludables. És un element bàsic en la dieta mediterrània, considerada com a patrimoni de la humanitat.
L'oli verge extra (AVOE) és la màxima representació de l'oli d'oliva.
En aquesta jornada tècnica presentarem la metodologia que permet un coneixement de la qualitat i el valor afegit del producte perquè els consumidors valorin la seva excel·lència.
També parlarem d'alguns projectes de recuperació de varietats tradicionals d'oliveres de gran qualitat.
18.30h - Francesc Sagalés: Salutació L'oli d'oliva una tradició en la cultura del nostre país
18.40h - Ramon Espígol: Projecte de recuperació de varietat tradicionals d'oliveres. Paràmetres de qualitat dels olis de oliva
19.15h - Juan Manuel Romero : Propietats saludables de l'AVOE, estudi PREDIMED
19.30h - Ramon Espígol: Tast en plat i Tast en copa
20.10h - Fi de la Jornada
GRATUÏT |
Dates: |
Dimecres, 13 de juny de 2018
|
Horari: |
A les 18.30 hores a la Sala Polivalent, Via Laietana, 39, 3r planta. |
Inscripcions:
|
Període inscripció tancat
|
Places limitades.
|