Visita cultural: Gaudí més enllà de la forma.

Comissió: Viu l'Associació
Descripció:


Presentem una experiència única sobre una de les obres menys conegudes del genial arquitecte Antoni Gaudí: el Castell de Bellesguard de Barcelona.

Sobre l'antic solar on l'últim rei del Casal de Barcelona va erigir el seu palau, se pot visitar avui en dia un dels edificis més autèntics del Modernisme català. És una obra de gran bellesa, repleta de símbols, artesania perfeccionista i referències a la nostra història.

I es també, a la mateixa vegada, una obra d'enginyeria complexe i audaç. No en va va ser un camp de proves per solucions que posteriorment Gaudí aplicaria en altres referents de la seva arquitectura com el Parc Güell o el Temple de la Sagrada Familia.

Barcelona Engineering Experiencie ofereix conèixer en profunditat el disseny del castell de Bellesguard, explicant les motivacions funcionals i el raonament estructural que va considerar Antoni Gaudí quan va crear aquest edifici. Una sala inacabada ens revelerà els seus secrets.

Viula
Dates: Divendres, 10 de juny de 2016
Horari: A les 17 hores al carrer Bellesguard 16, Barcelona. A la porta de les muralles del recinte
Preu: * Col.legiats i familiars: 35 euros
* No col.legiats: 38 euros

(El preu inclou guia-enginyer, entrada al recinte privat del castell, interior del castell i refresc posterior amb tertúlia als seus jardins)

Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Ponència Sra. Laura Sisó, SmartReflex
Ponència Ponència INCASÒL
Ponència Ponència "Aprofitament del fred residual del procés de regasificació per subministrar fred industrial a Mercabarna"
Ponència Ponència ICTA-UAB