CANVI DE DATA. Seminari: podem mesurar l'eficiència energètica?, sessió VI. Control d'emissions industrials: l'impacte ambiental de l'energia

Comissió: Comissió d'Energia: Grup de Treball d'Eficiència Energètica
Descripció: El grup de Treball d'Eficiència Energètica, a través de l'expertesa dels seus membres en camps específics d'activitat, configura la primera part de les seves sessions de treball en exposicions relacionades amb la praxis i el coneixement de l'eficiència energètica, seguint el patró de reunió proposat per la Comissió d'Energia. L'octubre de 2014 prenen forma de seminari, ampliant l'abast dels continguts i convidant a tot professional interessat a assistir-hi. Convençuts que sense mesura no hi ha càlcul, i que sense càlcul no hi ha resultat, el propòsit del seminari és intercanviar entre els experts i els professionals del grup, com i perquè serveixen bé les tècniques de mesura, bé les noves propostes de configuració i/o disseny de tecnologies i/o processos amb fluids o conductors d'energia.

Organitza i modera: Cristina Soler, responsable del Grup de Treball d'Eficiència Energètica.
En aquest seminari es mesurarà l'eficiència energètica del control de les emissions industrials, confrontant el compliment de les normatives ambientals amb l'operació eficient de les instal·lacions.
- Quines mesures cal prendre per prevenir la contaminació ambiental?
- Quina incidència tenen en l'operació i en l'eficiència del procés?
- Quins aparells tenim per a fer les mesures?
- Com cal instal·lar-los i tractar les dades que ens faciliten?

Aquestes i altres qüestions abordaran els companys del GTEE de les empreses TERSA i PASCH, operadors de procés i proveïdors d'equips respectivament. Està previst un temps per a atendre les preguntes dels assistents.

Ponents: Oriol Vall-Llobera, TERSA i Jordi Castellà, PASCH.

Recordem que l'assistència al seminari és oberta a tot professional, amb l'únic requisit d'inscriure-s'hi.
Dates: NOVA DATA: Divendres, 15 de juliol de 2016.
Horari: A les 9.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta. Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.