ANUL.LAT - Taller de Cuina Japonesa

Comissió: Viu l'Associació
Descripció:


Es tracta d'una cuina mil.lenària, rica en productes frescos i que ha après a utilitzar els greixos en la seva justa mida. Proporciona als japonesos una dieta equilibrada que no té res que envejar a la mediterrània.

Contingut del taller:

- L'arròs com a ingredient principal del sushi.
- Forma de preparació, conservació i elaboració.
- Definició de Makis (rollitos)
- Elaboració de diferents tipus de makis:
- Hosomaki (alga per fóra)
- Uramaki (arròs per fóra)

* Els assistents podran degustar el menjar que hagin preparat o ber emportar-se'l per sopar

Viula
Dates: Dimarts, 10 de novembre de 2015
Horari: De 18:30 a 20:30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
Preu: Preu col.legiat: 40 euros / Preu no col.legiat: 43 euros
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.