Visita al magatzem de distribució de producte sec del grup Condis

Comissió: Comissió de Logística
Descripció: L'any 1960 comença la història dels germans Condal amb la primera parada al mercat de Ntra. Sra. de la Mercè (Virrei Amat) de Barcelona.

El transcurs de la història marca un dels fets més importants que va ser, sense dubte, la implantació del primer supermercat l'any 1980 i més tard, la creació d'un sistema nou i encara únic de franquícia.

El Grup Condis és una cadena de supermercats amb més de 400 establiments, resultat d'un projecte empresarial guanyador, modern i amb l'objectiu de seguir sent líders a Barcelona i a Catalunya, tot integrat en un procés de creixement, tant de les estructures com dels establiments.

Una evolució que s'ha traslladat al territori nacional, començant per la implantació a la Comunitat de Madrid amb més de 60 establiments en l'actualitat.

Les plataformes de distribució del Grup Condis garanteixen la disponibilitat de producte en el punt de venda en les millors condicions, així com la traçabilitat dels productes des que entren en les seves instal·lacions fins que arriben als consumidors.

Tot això gràcies al control dels processos assistit per sistemes d'informació dotats amb les últimes tecnologies.

La visita es realitzarà a la Plataforma de Distribució de Producte Sec a Montcada i Reixac. Des d¿aquesta plataforma es subministren més de 380 botigues a Catalunya.

Des de el any 2014 disposa d'un sistema automàtic de Picking d'última generació per el que es prepara més del 50% del flux de mercaderia seca.

Els processos que es veuran durant la visita aniran des de la recepció de mercaderies fins l'expedició de les mateixes.

Consultar mapa situació
Dates: Dijous, 17 de setembre de 2015
Horari: A les 18:15 hores a les instal·lacions. Carrer del Mig 72-80 - Polígon Industrial Pla d'en Coll - 08110 Montcada i Reixac
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.