Cloenda i Entrega de guardons Concurs Fem Indústria. (6a Convocatòria)

Comissió: Actes Corporatius
Descripció: El proper dia 08 de juny, a les 16 h, tindrà lloc a l¿Auditori Pompeu Fabra dels Enginyers Industrials de Catalunya l¿acte de presentació i entrega de premis dels projectes finalistes del Concurs femindústria, convocat per COEIC i AEIC mitjançant el seu servei pel foment de l¿emprenedoria Enginova, l'ACET, la Salle Technova Barcelona, Leitat Technological Center i Tecnocampus del Maresme; compta a més a més amb la col·laboració especial dels programes: WAYRA (Telefonica) i BStartUp (Banc Sabadell).

Durant l'acte es presentaran els projectes finalistes i el Jurat farà públic el seu veredicte de cada modalitat.

A l'acte hi assistirà el Sr. Jordi Guix degà del COEIC, el Sr. Pere Homs director dels EIC i els membres de Jurat del Concurs: Antoni Barniol, Tània Sagaste, Sergi Artigas, Emma Feriche, Ricard Granados i José Ma. Román.

L'acte tindrà lloc el dilluns 08 de juny de 2015, a les 16 h a la seu dels EIC (Via Laietana 39, 5a. pl., 08003 Barcelona).


Cal fer reserva al telèfon 933 192 304 de 9 a 14 h i de 16 a 18h, o bé per a/e a reserves@eic.cat o través del web a l¿apartat agenda inscripció on-line.
Dates: Dilluns, 8 de juny de 2015, a les 16 h.
Horari: Dilluns, 8 de juny de 2015, a les 16 h.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.