Visita al magatzem de reposició central de Camper

Comissió: Comissió de Logística
Descripció: Camper és una empresa familiar de la industria del calçat que fou fundada el 1975, encara que els seus inicis es remonten a 120 anys enrere. La seva facturació anual és propera als 200 milions d'euros i disposa d'una plantilla de 800 traballadors, Camper ha anat diversificant els seus canals de venda, actualment disposa de més de 300 botigues i shop-in-shop, una botiga online i una distribució amb més de 3.000 punts de venda multimarca, en 40 paisos.

El magatzem de reposició central està ubicat a La Granada del Penedés (Barcelona) de 11.000 metres quadrats, des d'on es realitza el subministrament per Europa i Orient Mitjà a nivell de sabates tant per les botigues pròpies com pels corners i les botigues multimarca que comercialitzen els seus productes, amb un fluxe punta de més de 20.000 parells de sabates diaris. En el magatzem es podrà veure un miniload i un sistema de classificació automàtica de sabates i accessoris que permetrà optimitzar els terminis de lliurament i incrementar la seva productivitat.

Places limitades: a 15 persones.

Hora d'inici: 10:30 hores. Durada prevista: 2 hores.

Punt de trobada: a les mateixes instal·lacions.

Localització: Pol. Ind. Fondos de l'Estació, Nave 2C-2D, Edificio E2, La Granada del Penedés.
Les instal·lacions están identificades com RANDA LOGISTICS SLU, empresa logística del grup.

Consultar mapa situació
Dates: Dijous, 16 d'abril de 2015
Horari: A les 10:30 h a les mateixes instal·lacions. Pol. Ind. Fondos de l'Estació, Nave 2C-2D, Edificio E2, La Granada del Penedés
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.