L'informe del Ministeri de Foment sobre el sector ferroviari espanyol

Comissió: Comissió de Cultura: Grup Engitren
Descripció: L'agost de 2013 el Ministeri de Foment va crear una Comissió científico-tècnica per a l'estudi de millores en el sector ferroviari espanyol. L'objectiu era l'anàlisi, per primera vegada en la història dels ferrocarrils a Espanya i probablement en el món, del sector ferroviari en la seva totalitat: companyies ferroviàries, indústria relacionada, consultories, enginyeries, universitats, sistema legal, etc.

Després de sis mesos de treball i tres més de discussió interna al Ministeri i de posada en format, l'informe final es va presentar oficialment. Actualment es troba disponible a la pàgina web del Ministeri, inclosa la seva versió en anglès pel que fa al resum executiu.

La comissió estava composta per 12 representants dels diferents sectors professionals relacionats amb el ferrocarril i estava presidida pel ponent del present acte, el qual presentarà l'informe i en comentarà les característiques, el contingut, les principals conclusions, les repercussions, etc.

Hi intervindrà:

- Iñaki Barrón, Enginyer de Camins, Canals i Ports, Director del Departament de Viatgers i Alta Velocitat de la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC) i President de la Comissió redactora de l'informe.
Dates: Dijous, 26 de març de 2015
Horari: A les 18:30 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Ponència Sr. Iñaki Barrón