Visita tècnica a BEST (Barcelona Europe South Terminal) del Port de Barcelona

Comissió: Comissió de Logística
Descripció: Terminal: Barcelona Europe South Terminal (BEST), es la primera terminal de contenidors semi-automàtica desenvolupada per el líder mundial en inversió, desenvolupament i operacions portuàries, Hutchison Port Holdings, HPH.

Actualment BEST disposa de 8 grues de moll Super Post-Panamax, 36 grues automatitzades (ASC) i 26 Shuttle Carriers, operant al llarg de 1.000 metres de moll amb un calat de 16.5 metres de profunditat.

La terminal compta amb un dels més moderns sistemes de gestió de ports de Europa i una de les terminals ferroviàries més grans dintre d`una terminal marítima de contenidors, amb vuit vies d'ample mixt (ibèric i europeu), connectant diàriament BEST amb diferents punts d'Espanya i del sud de Europa.

En la següent fase del projecte d'ampliació de la terminal, que està prevista que estigui plenament operativa en menys d'un any, se incrementarà la maquinaria fins 11 grues de moll Super Post-Panamax i 54 grues automatitzades (ASC) amb un total de 1.500 metros de moll i 100 hectàrees de superfície.

Places limitades a 50

Preu: Cost autocar 10 euros, a liquidar a l'inici del trajecte
Dades: Imprescindible DNI
Data límit d'inscripció: Dimecres, 10 de setembre
Dates: Dimarts, 16 de setembre de 2014
Horari: A les 10:30 h a la Plaça de Tetuan, 40. Des d'allà s'agafarà l'autocar (SAGALÉS) que ens portarà a la terminal. La visita començarà a les 11:00h

* S'hauran d'abonar 10 euros al pujar a l'autocar
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.