Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
Alexandre Blasi, ex Vicepresident de SAMSUNG.

Avui ens parlarà un company que, a més de Dr. Enginyer Industrial, és PDD Management per l'IESE, i amb una trajectòria professional que s'ha desenvolupat en el món empresarial, l'acadèmic i l'associatiu.

Després de dos anys a l'Institut d'Investigació de Cibernètica, ha estat Professor Investigador a la UPC durant onze anys, posteriorment va estar dos anys com Director Tècnic de Telesincro, tres anys com Administrador de Bresco y Blasi, set anys de Director de la Divisió de Mecanismes de Mecanismos Auxiliares Industriales, setze anys com Vicepresident de SAMSUNG i set anys com Partner d'Enginy, Psicologia i Productivitat. També ha estat, en el període de 1995 a 2013, President del Consell Territorial de Catalunya, professor de MBA a La Salle, membre de l'Agència Catalana de Qualitat Universitària, Vicepresident de l'Asociación de Mutuas de Accidentes Laborales i Vocal de la Junta Directiva del Cercle per al Coneixement, entre d'altres.

Actualment és President de la Mútua Intercomarcal de Barcelona d'Atenció Sanitària i Hospitalària, membre del Consell i del Comitè de Direcció del Barcelona Institut d'Emprenedoria, membre del Patronat de la Fundació Bosch i Gimpera de la UB, Vocal del Patronat de la Fundació de la UOC, membre del Consell de UPC Alumni i membre invitat (en representació de PIMEC) del Consell Social de la UB, també entre d'altres.

Assistència gratuïta.
Dates: Dimarts, 20 de maig de 2014
Horari: De 10.00 a 12.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.