L'autoconsum Tèrmic

Comissió: Comissió d'Energia
Descripció: L'objecte d'aquest jornada és informar sobre aplicacions de les tecnologies d'Autoconsum Energètic no vinculades al sector elèctric i, per tant, no sotmeses a la normativa que afecta al Règim Especial. Darrerament el Mercat Elèctric ha col.lapsat els debats; es vol recordar als enginyers i els seus clients amb fonts d'energia amb usos tèrmics també es poden aconseguir els objectius de No Dependència Energètica, reducció de la factura energètica, reducció de les emissions de GEH i aprofitament i gestió de les fonts energètiques autòctones.
El principal avantatge d'aquestes tecnologies és que els professionals i el Know How es troba dins del país.

Cal una revifalla d'aquestes tecnologies ja que a dia d'avui es combinen l'oportunitat i viabilitat amb la facilitat d'inversió sota el format ESE.

Hi intervindran:
18:30 h. Solar Tèrmica per Calefacció (i ACS). Aplicacions Pràctiques de l'Energia Solar Tèrmica per Calefacció i ACS a Alta Muntanya. Sr. Josep M Piguillem, Soci Fundador d'EFIENER Enginyeria (Modera l'acte).

19:00 h. Geotèrmia. Aplicacions de la geotèrmia de baixa entalpia i d'alta entalpia per a usos tèrmics. Sr. Daniel Montobbio, Enginyer Geòleg.

19:30 h. Contractes ESE per Inversions en Sistemes Tèrmics. Tipologies, característiques, estàndards i gestió del combustible forestal. Sr. Ferran Garrigosa, Director ESEs a Allia Renovables.

19:45 h. El combustible Biomassa Forestal. Característiques, estàndards i Gestió del combustible forestal. Sr.Lluc Puig, Soci Fundador de BIOFUSA.

20:10 h - Torn de preguntes.

Assistència gratuïta.
Dates: Dijous, 15 de maig de 2014
Horari: A les 18:30 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Sr. Josep Maria Piguillem, Soci Fundador d'EFIENER Enginyeria
Ponència Sr. Ferran Garrigosa, Director ESEs
Ponència Sr. Daniel Montobbio Costa, enginyer geòleg