Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:

- Josep Maria Brun, ex Director de Delphi.

Avui ens parlarà un company que, a més d'Enginyer Industrial, és titulat amb Direcció Industrial per l'EADA i PADE-I pel IESE, havent estudiat previament per a Mestre Industrial, Delineant Projectista i Pèrit Industrial Mecànic.
L'any 1959 entra a treballar a Construccions Mecàniques REX com a projectista, passant a Cap de l'Oficina Tècnica i més endavant a Cap d'Enginyeria de Fabricació. L'any 1965 és Director Tècnic de Servomecanismos, S.A. i a partir de 1967 Director Tècnic de TMB (Mecanismes per Centrals Tèrmiques i Nuclears). L'any 1974 entra a Condiesel per a dirigir la fàbrica de Sant Andreu però, a principis de l'any 1975, és fa càrrec de la Direcció General de Damper Ibèrica (Grup Condiesel) com a Conseller Delegat i Vicepresident fins 1980. Torna a Condiesel com a Director de Fabricació fins l'any 1987, en que passa a Director d'Operacions fins a finals de 1992 en que es anomenat Director General de la Planta de Sant Cugat.

També és Vicepresident del Grup Lucas Automotive a Espanya i després de Delphi fins l'any 2005. L'any 2002, la Direcció Europea de Delphi li afegeix la responsabilitat de les plantes de Delphi d'Espanya i de Turquia. El 2003 deixa la responsabilitat de la planta de Sant Cugat; segueix tenint la del grup de plantes d'Espanya i Turquia i, a més, assoleig la Direcció Estratègica de la Fabricació del Common Rail a nivell mundial . Es jubila al febrer de 2005.

Fins l'any 2010 col.labora amb la Universitat Politècnica de Catalunya en cursos de postgrau i dóna conferències en diverses ciutats espanyoles.

És autor del llibre "Un camí cap a l'Excel.lència", que relata la història de la fàbrica d'equips d'injecció Diesel a Sant Cugat.
Dates: Dimarts, 29 d'abril de 2014
Horari: De 10.00 a 12.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.