Presentació del llibre: l'aportació dels enginyers industrials de Catalunya a l'enologia (i la viticultura) de Joan C. Martín, enòleg i escriptor.

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: Aquest acte organitzat per la Comissió de Cultura permetrà conèixer la contribució dels enginyers industrials, tant des dels coneixements impartits a les Escoles, com en la realització dels nombrosos projectes de construcció de cellers, en el noble art d'elaboració del vi, que arrenca d'unes sòlides bases científiques i es concreta, en cada època, amb la més moderna tecnologia.

Hi intervindran:
- Guillermo Lusa de la Càtedra de Historia de la Tècnica de l'UPC que junt amb el historiador Antoni Roca han prologat el llibre, del que en destacarà la important contribució a la història de la tècnica i de com ajuda a entendre la nostra cultura mediterrània.

- Joan Vallvé, exdegà del Col.legi, i Francesc Figueras, president de la Delegació del Vallès, autors del prefaci al llibre, que presentaran l'autor.

- Joan C. Martín, l'autor, reconegut escriptor i divulgador del món del vi a través de la publicació de diversos llibres i de nombrosos articles en diversos mitjans. El desembre de 2012 va dirigir uns interessants Tast de Vins del País Valencià que es van fer a la seu del Col.legi i a la Delegació del Vallès.

Assistència gratuïta.

Al final de l'acte els assistents podran tastar uns vins representatius de la DO Catalunya, per gentilesa del seu Consell Regulador.
Dates: Dijous, 24 d'abril de 2014
Horari: A les 18.30 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.