Cafè dels Enginyers

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Hi intervindrà:
- Joan Torres, ex President de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.

Avui ens parlarà un company amb una àmplia experiència en l'àmbit municipal i metropolità, especialment en l'àrea de transports, així com en el món associatiu.

A més d'Enginyer Industrial, és Diplomat en Enginyeria Ambiental i AD per l'IESE.

Va començar la seva activitat professional com Enginyer Municipal de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, des de 1970 a 1980. A continuació, de 1980 a 1982, ha estat Director de Serveis de Transports i del Taxi de la Corporació Metropolitana de Barcelona. Des de 1982 a 1983 ha sigut el Coordinador de l'àrea de Transports i Circulació de l'Ajuntament de Barcelona.

Des de 1983 a 1995 ha estat Tinent d'Alcalde de l'Àmbit de la Via Pública (transports, circulació, seguretat ciutadana i protecció civil) de l'Ajuntament de Barcelona. En aquest període ha estat, a més a més: President de la Societat Municipal d'Aparcaments i Serveis, President de l'Entitat Metropolitana del Transport, President de Transports de Barcelona, S.A. (Bus), President del Ferrocarril Metropolità de Barcelona S. A. (Metro) i Vicepresident de la Comissió de Transports de la CMRE.

Des de 1985 a 2004, cal destacar: President de STEMTUC a nivell nacional, Membre dels diferents òrgans directius dels JJOO 92, President de l'Empresa de la Mobilitat Olímpica, Membre de la Comissió Superior de Seguretat Olímpica, Coordinador de la Fundació del RACC, Coordinador del Pla Director de Seguretat del Gran Teatre del Liceu i Assessor del Govern d'Andorra, sobre temes de mobilitat.

Des de 2004 a 2013, cal assenyalar: Membre de la Fundació del RACC, President del Consell d'Administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Membre del CA del Ferrocarril Metropolità de Barcelona, Membre de la Fundación de los Ferrocarriles Españoles, Membre del CA de CIMALSA, Membre del CA de la Companyia Operadora del Tramvia Metropolità, Membre de la Comissió de Metros d'ATUC, Membre del Consell Social de la UPC i Membre del Cercle per al Coneixement.

Des de desembre de 2007 a desembre del 2013 ha estat President de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya.

Assistència gratuïta.
Dates: Dimarts, 18 de febrer de 2014
Horari: De 10.00 a 12.00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.