Instruments més importants i funcionament de les ajudes CDTI per realitzar projectes d'I+D+I en el sector de la construcció

Comissió: Comissió de Construcció, Urbanisme i Infraestructures
Descripció: En temps difícils, encara ho es mes destinar recursos a innovar i desenvolupar noves tècniques, sistemes i productes: El CDTI es una via molt important d'obtenir ajuts tant a nivell espanyol com comunitari, (Ja que canalitza tots el programes i Fons d'ajut de la UE) i te una importància capital en la concessió d'ajuts.

Es tractarà en aquesta sessió, de conèixer quins son els instruments de que es disposa, com es tramiten, quins son les millors practiques per tenir èxit en la sol.licitud i de quins nivells econòmics son els finançables.

A més, per empreses que tinguin un projecte desenvolupat a la recerca d'ajuts, es podrà tenir, prèvia sol.licitud, una entrevista personal amb un responsable del CDTI del àrea de Construcció, per comentar la viabilitat del projecte. Sol.liciteu-la prèviament enviant un correu electrònic a reserves@serveis.eic.cat.

La presentació de la jornada anirà a càrrec d'Albert Pascual, president de la Comissió de Construcció.

Hi intervindrà:
- Antonio Gómez Gálvez, Direcc. Promoció i Cooperació Departament d'Energia, Transport, Fabricació i Societat Digital. Asesor Tecnológico para el Sector Construcción. CDTI - Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial. Ministeri d'Economia i Competitivitat

La cloenda de l'acte anirà a càrrec de:
- Josep Bernat, membre de la Comissió de Construcció.

Assistència gratuïta.
Dates: Dimecres, 29 de gener de 2014
Horari: A les 10:00 h a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a planta, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Ponència Eduard Otin
Ponència Ponència Antonio Gómez