AJORNAT - Noves oportunitats de negoci: Àfrica, el nou horitzó de desenvolupament (2a. edició)

Comissió: Comissió d'Enginyers a l'Administració Pública
Descripció: ACTE AJORNAT FINS A NOVA DATA
El col·lectiu d'enginyers industrials, conscient de l'oportunitat que es presenta per als nostres sectors productius i institucionals, promou aquesta segona edició de la Taula de Debat sobre el continent africà - la primera celebrada al novembre de 2012 - amb la finalitat de donar a conèixer les accions dutes a terme per les institucions públiques i presentar casos concrets que estimulin la iniciativa privada i pública.

La visió institucional de les actuacions sobre el continent africà l'aportarà una representant de l'Agència d'Acció Comercial de la Generalitat de Catalunya ACC10.

La visió del cas s'enfocarà principalment al Camerun - conegut com "la petita Àfrica", ja que es diu que el seu territori acull una bona part de la diversitat ètnica, paisatgística i lingüística del continent i encarna les dificultats i esperances de tots els africans - i en altres països del seu entorn ( Nigèria, ... ).

L'estructura de la taula de debat consistirà en una primera part en què els ponents desenvoluparan les seves ponències i una segona part en què s'establirà un torn de preguntes i respostes entre els ponents i els assistents.

Presentarà la sessió:
- Miquel Subirachs, president de la Comissió dels Enginyers Industrials a les Administracions Públiques

Moderarà el debat:
- Xavier Amate, director de Relacions Institucionals de la Caixa d'Enginyers

Introducció i presentació de ponents:
- Jordi Mas, responsable de la Subcomissió de Prospectiva

Hi intervindran:
- Danny Clovis Siaka, secretari de l'Ambaixada del Camerun a Espanya
- Fabien Essianne, Doctorand en Ciències Humanes i Culturals; periodista de Radio France Internacional i de l'Agencia EFE. La realitat africana i el cas de Camerun.
- Françoise Longla, empresària de Camerun.
- Kewan Tchinda Thierry Ulrich, empresari de Camerun
- Florence Hiard, Consultora especialitzada en els Mercats d'Àfrica i Orient Mitjà d'ACCIÓ del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya L'acció comercial del Govern a Àfrica.

Assistència gratuïta.
Dates:
Horari:
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.