ANUL.LAT - Cuina Japonesa

Comissió: Viu l'Associació
Descripció:


Farem una introducció de la cuina i la cultura culinària japonesa. Veurem com sense molt esforç i amb productes fàcils de trobar als supermercats i botigues especialitzades, podrem cuinar autèntics plats de la cultura nipona.

A la sessió s'explicarà com es cuinen els plats escollits, i els participants podran practicar durant la seva elaboració ajudant a la professora. Al final de la sessió es farà un tastet dels plats cuinats.

El taller anirà a càrrec de l'Anna Sastre, vinculada al món del Japó des de fa més de 32 anys.

DESCARREGAR EL PROGRAMA I CURRICULUM DEL PROFESSOR

Viula
Dates: Dijous, 3 d'octubre de 2013
Horari: De 18.30 a 20.30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 1a planta (BAR)
Preu: Preu col.legiat: 25 euros / Preu no col.legiat: 28 euros
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.