Il·luminació d'emergència eficient a través de tecnologia LED. Aplicació de les noves tecnologies. Seguretat en la instal·lació i manteniment eficaç

Comissió: Conferències
Descripció:

La il·luminació d'emergència requereix per normativa uns nivells mínims d'il·luminació i uniformitat. La utilització de tecnologia LED permet optimitzar la fotometria de les il·luminaries mitjançant lents i reflectors, obtenint una il·luminació uniforme i eficient.

Realitzar un manteniment eficaç en la instal·lació permet garantir un nivell alt de seguretat i reduir els costos de manteniment.

Objectius:
- Breu repàs sobre normativa. Nivells mínims d'il·luminació. Legislació sobre eficiència energètica.
- Il·luminació eficient a través de LED. Ús de diferents tipus d'òptiques. Lents simètriques i asimètriques, reflector. Il·luminació des del sostre o des de la paret.
- Eficiència en els sistemes de càrrega de bateries. Noves tecnologies en bateries.
- Última versió de l'eina informàtica desenvolupada per Daisalux, Daisa 5, per mesurar amb precisió els valors establerts per la normativa. Nou entorn gràfic.(Programa avalat per l'APTB Asociación Professional de Tècnics de Bombers)
- Ús i maneig del programa de càlcul en diferents casos pràctics.
- Manteniment eficaç en la il·luminació d'emergència. UNE-EN-50172. Anàlisi de la norma. Eines. Sistema i software per gestió del manteniment. Sistema Daisatest. Nova tecnologia de comunicació sense fils.

Hi intervindrà:
- David Pérez de Albéniz, Assessor Tècnic d'Il·luminació.

Durada: Aproximadament 90 minuts

Durant la conferència es lliurarà el nou manual d'il·luminació d'emergència, així com el software de càlcul "DAISA" i diversa documentació tècnica.

Assistència gratuïta.

Promoempresa

Dates: Dilluns, 17 de juny de 2013 a les 18:30
Horari: De les 18:30 a les 20:30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.