El ferrocarril en les arts (3a i darrera part)

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: Després de les seves dues conferències anteriors que van comprendre des dels orígens del ferrocarril passant per la consolidació del cinema mut i les avantguardes artístiques i literàries. I seguint des del cinema sonor i altres arts amb la seva transcendència a la nostra societat per arribar a la crisi del petroli, conclourà l'itinerari cultural del ferrocarril fins als nostres dies, en els seus aspectes emotius, de comunicació i divulgació.

Hi intervindrà:
- Jordi Font-Agustí, (Badalona, 1955). Enginyer i novel·lista. Ha publicat, entre altres: Assassinat a l'Escola de Treball (1993), La força del riu (1996), Contracorrent (Premi El lector de l'Odissea 2000), Traficants de llegendes (Premi internacional de ciència ficció de la UPC 2003) i La febre del vapor (Premi Manuel de Pedrol de ciència-ficció 2010). Algunes d'elles han estat traduïdes al castellà. Va codirigir la col·lecció Solaris de relats juvenils de tema tecnicocientífic i va coordinar el volum Entre la por i l'esperança: Percepcions de la tecnociència en la literatura i el cinema (2002). Ha impartit a la UPC el curs Història de la tecnociència a través de les arts. Publica un article mensual sobre el ferrocarril en els arts a la Revista Via Libre de la Fundación Ferrocarriles Españoles.

Blogg: http://arteyferrocarril.blogspot.com

A www.eic.cat, veure a l'agenda EIC, els continguts de les seves conferències, com documents annexos, corresponents als dies 22 de novembre 2012 (veure conferència)
i 28 de febrer 2013 (veure conferència)

Presenta al ponent: Carlos Morant, Enginyer Industrial i Membre del Grup de Gestió d'Engitren.

Comissió de Cultura: Engitren

Assistència gratuïta.

Dates: Dijous, 13 de juny de 2013 a les 18:30
Horari: A les 18:30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Ponència Jordi Font-Agustí III part - De la crisi del petroli a l'actualitat