KRONTIME: Com millorar els processos de producció de l'empresa

Comissió: Conferències
Descripció:

Les Empreses que han de mantenir la seva posició competitiva en una economia global plena de condicionants, estan obligades a millorar contínuament els seus processos de producció.

Si parlem de l'Enginyeria de Producció, el seu ERP li permet gestionar la informació en detall dels seus processos? Quanta informació es troba en "milers" de fulls Excel? Quantes reunions es fan per recopilar la informació correcta? Disposen d'una eina realment col·laborativa per gestionar tota aquesta informació?

La implantació d'un sistema d'informació amb l'objectiu d'integrar totes les funcions de l'enginyeria de producció i aportar una gestió de processos, mètodes de treball, generació automàtica de la documentació tècnica, instruccions de treball, controls de qualitat, gestió dels recursos necessaris, gestió dels AMFEs, anàlisi de les eficiències de producció, costos de les operacions, gestió i planificació de la millora continua...... ja no és un avantatge sino una necessitat competitiva.

KRONTIME és un editor independent de software que desenvolupa i implementa solucions innovadores, estàndards i flexibles per les Enginyeries de Producció.
Empreses com Roca, Denso, Pikolin, JBC o Baxi entre altres, confien en Krontime des de fa anys.

Hi intervindran:
- Jordi Portella, General Manager
- Jordi Godas, Product Manager
- Jordi Giró, Business Development Iberia.

Accedir al Web de KRONTIME

Assistència gratuïta.

Promoempresa

Dates: Dilluns, 27 de maig de 2013 a les 18:30
Horari: De les 18:30 a les 20:30 a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.