El treball col·laboratiu i la creació de les xarxes per a la innovació i millora a les organitzacions públiques i privades

Comissió: Comissió d'Enginyers a l'Administració Pública
Descripció: Dins del marc del 150 Aniversari de l'AEIC

Les oportunitats que ofereixen els sistemes d'informació en les diferents àrees de les organitzacions és cada vegada més important i necessària permetent posar en valor potents instruments per a la innovació, també en la seva vessant social.

La introducció d'aquestes modalitats col·laboratives en les formes de treballar de les organitzacions no és gens fàcil. Exigeixen, normalment, en el terreny personal, un canvi de mentalitat, i en l'àmbit general de l'organització un canvi que no pot assumir-se de forma súbita sinó gradual i progressiva en relació amb el canvi de mentalitat i assimilació d'aquest canvi per part de les persones que la integren.

Un altre fet a considerar és la tendència de les organitzacions, tant públiques com privades, a l'aplanament de la piràmide jeràrquica, cosa que molts especialistes en el tema han vist com una conseqüència de l'aplicació dels sistemes d'informació i les noves formes de treballar esmentades.

Per parlar de tot això estaran amb nosaltres els ponents:

- Joan Olivares Obis, Cap del Gabinet Tècnic del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, que farà l'exposició sobre l'impacte dels sistemes d'informació a les organitzacions.

- Jesús Martínez Marin, Responsable de nous programes formatius del Departament de Justícia, que parlarà sobre la superació de barreres a la implantació del treball col·laboratiu a les organitzacions.

- Jordi Graells Costa, Coordinador de Continguts i Innovació del Departament de Presidència, que abordarà el tema de la presència efectiva de la Generalitat de Catalunya a les xarxes socials com a instruments d'innovació.

Presentarà l'acte Miquel Subirachs, president de la Comissió d'Enginyers Industrials a les Administracions Públiques i moderarà la sessió Salvador Gómez, membre de l'esmentada Comissió.

Assistència gratuïta.
Dates: Dimecres, 24 d'abril de 2013 a les 18:00
Horari: A les 18:00 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Presentació Jesús Martínez Guia per a la correcta implantació del treball col·laboratiu