Espectacle: Burlesque Fever a "El Molino"

Comissió: Comissió Jubilats i Prejubilats
Descripció: Benvolguts companys,

Com probablement sabeu, la Comissió Jubilats i Prejubilats organitza anualment unes "Aules d'Extensió Universitària" on, cada dimecres del curs s'imparteixen unes conferències sobre temes humanístics o tècnics a càrrec de notoris ponents.

Enguany, els companys i amics que estan inscrits en el curs, hem volgut commemorar la seva 5a edició, amb una celebració "especial".

En efecte, per tal de recordar els nostres temps d'estudiants, hem contractat amb "El Molino" per al dimarts 12 de febrer, amb el seu espectacle. El local està totalment renovat i modernitzat.

Els inscrits a les Aules hem adquirit unes 100 entrades i com que l'aforament es de 150 persones, queden unes 50 entrades a disposició dels companys que desitgin acompanyar-nos i recordar altres temps.

Programa:
1800h: Conferència a càrrec del Sr. Lluis Permanyer, periodista.
A continuació:
- Show: Burlesque Fever
- Preu: 30 euros per persona

Les entrades s'han de retirar personalment a la centraleta/recepció de la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39 , planta baixa, de 15.00 a 19.00 h. S'han d'abonar en efectiu al moment de la seva adquisició. No es poden fer reserves.
Dates: Dimarts, 12 de febrer de 2013
Horari: A les 18.00 hores al Molino. C/ de Vila i Vila, 99 (Barcelona)
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.