Taller pràctic sobre Eficiència Energètica

Comissió: Conferències
Descripció:

"Sistemes VRF amb motor accionat a gas - ECO G. Cas pràctic d'aplicació en un Edifici Residencial amb HVAC i ACS Centralitzats"

Panasonic, Sistemes de Calefacció i Climatització, incorpora a Espanya una important innovació amb la introducció del CRV amb motor accionat a gas. Aquest nou sistema, anomenat ECO G, es presenta com una solució tèrmica integral, tant per a la climatització d'edificis com per la producció d'aigua calenta sanitària gràcies a la recuperació de la calor de combustió del motor. El nou ECO G, amb l'aprofitament de la calor residual, aconsegueix una elevada eficiència energètica i una disminució de les emissions de CO2 per a convertir-se en un sistema altament respectuós amb el medi ambient.

Amb aquesta jornada Panasonic pretén posar de manifest la convivència, en termes d'impacte ambiental i costos energètics, de l'ús i foment d'aquesta tecnologia amb motor accionat a gas. Mitjançant una sessió pràctica, útil i interessant, es presentarà un cas pràctic que utilitza el sistema ECO G en un edifici residencial com a solució centralitzada pel HVAC i la producció d'ACS.

L'estudi tècnic s'abordarà des de diferents perspectives:
- cost d'inversió,
- cost d'operació,
- consum anual en termes d'energia primària i
- emissions anuals de CO2.

Hi intervindran de Panasonic, Sistemes de Calefacció i Climatització:
- Encarna Torrijos, Manager Nacional Enginyeria
- José Abdon Rodrigo, Responsable de Formació

L'acte finalitzarà amb un petit refrigeri.

Assistència gratuïta.

Panasonic

Dates: Dilluns, 18 de març de 2013, a les 18:00
Horari: De les 18:00 a 20:30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, 08003 Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.