1a Jornada de Metrologia 3D i Control de Qualitat

Comissió: Conferències
Descripció:

La metrologia ajuda a mesurar amb precisió totes les magnituds en els processos de fabricació industrial. Avui per avui, és utilitzada en tot el món per les indústries manufactureres amb milions de consumidors. Per obtenir mides fiables i que garanteixin els resultats de fabricació d'un producte, les empreses han de comptar amb bons instruments de mesura.

Actualment, existeixen eines d'última generació que faciliten enormement aquest procés en determinades àrees industrials. La relació de l'alta tecnologia amb la indústria fa possible que els sistemes de mesura 3D (metrologia industrial en 3D) de FARO estiguin presents en una àmplia varietat de sectors. De la innovadora tecnologia de mesura 3D que proporciona la companyia, es beneficien diversos departaments, com el d'Investigació i Desenvolupament, Producció i Control de Qualitat, entre d'altres.

A l'actualitat, FARO és líder en metrologia portàtil. La seva avançada tecnologia permet una mesura 3D d'alta precisió, obtenció d'imatges i comparació de peces i estructures compostes, oferint una gran innovació als processos de producció i control de qualitat. Els dispositius de FARO s'utilitzen per inspeccionar components i ensamblatges, planificar la producció i enginyeria inversa, entre d'altres aplicacions.

Hi intervindrà:
- Axular Etxabe, Director per Espanya i Portugal de FARO SPAIN.
- Leonardo Marqués, Account Manager FARO Spain.
- Antonio Ballester, Marketing Manager Spain & Portugal de FARO Spain.
- Luigi Semeraro, Metrology Group Leader al ITER Department a Fusion For Energy. ITER: International Thermonuclear Experimental Reactor.

Link Web FARO

Assistència gratuïta.

Promoempresa
Dates: Dijous, 14 de febrer de 2013 a les 18:30
Horari: A les 18:30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 9, 5a. planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.