La protecció contra incendis amb aigua nebulitzada

Comissió: Conferències
Descripció:

Els sistemes d'aigua nebulitzada en la protecció contra incendis ofereixen diverses avantatges sobre els sistemes tradicionals que podem resumir les en les següents:

Control de fum: Aquest sistemes exerceixen un efecte de decantació sobre el compostos tòxics presents en l'atmosfera que siguin solubles en l'aigua, evitant la seva propagació.

Actuació immediata: En el cas d'espais ocupats el sistema por activar-se immediatament, no sent necessària una evacuació prèvia del personal ni el tancament de portes ja que l'aigua nebulitzada es innòcua per a les persones. En cas d'evacuació té un plus afegit en la seguretat del personal.

L'aigua nebulitzada no és nociva per al medi ambient: Aquest sistema no afecta en absolut al medi ambient, sent per tant un perfecte substitut dels agents extintors químics, ara i en el futur.

Prevenció de la reignició: Una vegada que l'incendi ha estat extingit, el sistema pot seguir emprant-se per a refrigerar la zona afectada.

Possibilitat de provar el sistema periòdicament: Les petites quantitats d'aigua que s'empren i el mínim cost del producte, fan que el sistema pugui provar-se quantes vegades calgui, cosa pràcticament improbable amb altres sistemes d'extinció, tant per el cost que tindria com per els danys col·laterals que poden causar.

A l'actualitat, MARIOFF HI FOG és líder mundial en la fabricació d'aquets sistemes de extinció. Estan presents en els quatre continents, desenvolupa múltiples aplicacions en diferents sectors: industria, energia, infraestructures, transports, edificis, patrimoni cultural, etc.

Hi intervindrà:

PRIMERA PART
- Sr. Antonio Eire. Director Tècnic - Marioff Hi Fog. Comentarà el marc normatiu que regula aquests sistemes, així com totes les activitats relacionades amb les normes i actuals codis nacionals i internacionals.

SEGONA PART
- Sr. Francesc Menjibar. Account Manager - Delegate Barcelona- Marioff Hi Fog. Parlarà sobre els avantatges i diferents aplicacions dels sistemes d'aigua nebulitzada (water mist).

Accedir al Web de Marioff

Assistència gratuïta.

Promoempresa
Dates: Dijous, 28 de febrer de 2013
Horari: A les 18:30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
Presentació Marioff Hi Fog Documentació