Tast de Formatges

Comissió: Viu l'Associació
Descripció: Ens endinsarem en el món dels formatges d'una manera clara, concisa i a l'abast de tothom. Coneixerem formatges artesanals de Catalunya i molts altres d'imprescindibles de la resta d'Europa. Aprendrem a classificar-los i tastar-los. Explorarem les possibilitats culinàries dels formatges tractats amb maridatges desprovistos de tòpics. Participa d'aquest viatge gastronòmic des dels pasturatges fins al plat!

El taller anirà a càrrec de Carme Alcaraz, llicenciada en Humanitats i especialitzada amb un Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Gastronòmic i Culinari a la Universitat de Barcelona CETT.

PROGRAMA DEL CURS I CURRICULUM DEL PROFESSOR
Dates: Dilluns, 25 de febrer de 2012
Horari: De 18.30 a 20.30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 1a planta, Bar.
Preu: Preu col.legiat: 35 euros / Preu no col.legiat: 38 euros
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.