Tast de Formatges
Comissió: | Viu l'Associació |
Descripció: | Ens endinsarem en el món dels formatges d'una manera clara, concisa i a l'abast de tothom. Coneixerem formatges artesanals de Catalunya i molts altres d'imprescindibles de la resta d'Europa. Aprendrem a classificar-los i tastar-los. Explorarem les possibilitats culinàries dels formatges tractats amb maridatges desprovistos de tòpics. Participa d'aquest viatge gastronòmic des dels pasturatges fins al plat! El taller anirà a càrrec de Carme Alcaraz, llicenciada en Humanitats i especialitzada amb un Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Gastronòmic i Culinari a la Universitat de Barcelona CETT. PROGRAMA DEL CURS I CURRICULUM DEL PROFESSOR |
Dates: | Dilluns, 25 de febrer de 2012 |
Horari: | De 18.30 a 20.30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 1a planta, Bar. |
Preu: | Preu col.legiat: 35 euros / Preu no col.legiat: 38 euros |
Inscripcions: | Període inscripció tancat |
![]() Places limitades. |