Tast de Vins del País Valencià

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: Organitzat per la Comissió de Cultura en el marc dels tradicionals Tast de Vins d'abans de les Festes, pels que han desfilat la majoria de les Denominacions d'Origen catalanes, avui presentem un Tast de Vins del País Valencià.

Aquest tast permetrà conèixer i degustar una mostra dels millors vins de les diverses Denominacions d'Origen: Alacant, Utiel-Requena i València, així com les diverses varietats de raïm, moltes d'elles autòctones.

Amb la col·laboració dels cellers que s'indiquen entre parèntesi es tastaran un cava de Requena (Dominio de la Vega), un blanc jove de València (Pago Casa Gran), un rosat d'Alacant (Heretat de Cesilia), tres negres amb criança: Vi de la Terra de Castelló (Clotas), Utiel-Requena (Vicente Gandía) i Pago Real de la Sella (Mas de la Sella), i el vi de postre Fondellol, d'Alacant (Primitivo Quiles), destacant-ne les qualitats visuals, olfactives i de gust segons les varietats emprades i la criança.

Dirigirà la sessió en Joan C. Martín, enòleg i escriptor, que a l'inici presentarà el seu llibre "Valencians contra la fil·loxera" que permetrà conèixer les zones i terrenys vitivinícoles del país.

Places limitades que s'adjudicaran per rigorós ordre de reserva.

Preu: 10 euros, a pagar en efectiu el mateix dia del Tast

Dates: Dilluns, 3 de desembre de 2012 a les 18:30
Horari: A les 18:30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 1a. planta, 08003 Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.