AJORNAT AL 21/01/2013 - Reptes a l'àmbit dels Recursos Humans, retribució flexible i internacionalització

Comissió: Conferències
Descripció:

AQUEST APARADOR HA QUEDAT AJORNAT AL DIA 21 DE GENER DE 2013.

El context socio-econòmic obliga a les empreses a buscar alternatives als reptes que es plantegen amb especial incidència a les àrees de Recursos Humans. L'estancament o fins i tot la rebaixa del sous planteja la necessitat de buscar solucions alternatives que no suposin un augment de costos per l'empresa. D'altra banda la internacionalització es mostra com una sortida obligada per assegurar el procés de creixement. Davant aquest escenari la Retribució Flexible i una correcta gestió del procés d'expatriació suposen la millor alternativa per afrontar aquests reptes amb èxit.

Hi intervindran:
- María Luisa Oliva, directora del área de Retribución Flexible de Mercer. La Retribució Flexible com a política retributiva de futur.
- Antonio Lamora, director de l'àrea legal-fiscal de Mercer. Claus per un procés d'internacionalització: la gestió de la expatriació.

Assistència gratuïta.

El Programa Aparador de l'Enginyer és de caràcter comercial, sense més vinculació per part dels Enginyers Industrials de Catalunya que la cessió d'espais, atès el possible interès de l'activitat per al col·lectiu.

Aparador
Dates:
Horari:
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.