AJORNAT - Turisme Industrial i Cultural a Catalunya: Rússia

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: La marca Catalunya des de fa 20 anys es ven a Rússia. Els visitants russos a Catalunya, venen bàsicament per l'atractiu turístic de Barcelona i per l'encant de les platges i els seus hotels. Quan es troba aquí, busca producte i servei. Les despeses dels russos a Catalunya, cada vegada son més importants, ja que també, tota la infrastructura i l'esforç que es fa des d'aquí i que s'està fent durant més de 20 anys, ara dona un òptim resultat.
La marca Catalunya és un producte d'exportació, però també ho són els nostres tècnics, que s'han de donar a conèixer. La problemàtica és que hem de convèncer de que som bons, per nosaltres convèncer de que som necessaris. Rússia és un mercat immens i les seves xifres esfereïdores. Es tractarà en profunditat tota la problemàtica del que volen i esperen els nostres visitants de nosaltres. És una bona oportunitat per conèixer les moltes possibilitats que tenen els enginyers en aquell país.

Presidirà l'acte:
- Joan Vallvé, Degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

Moderarà la sessió:
- Joan-Enric Vidiella, President de la Comissió de Cultura

Hi intervindran:
- Josep Ma. Perramón. Doctor en Dret, per la Universitat de Moscou, Llicenciat en Ciències Econòmiques, i venedor de la marca Catalunya als Mercats de l'Est des de 1991.

- Xavier Espasa. Director General de l'Agència Catalana de Turisme, farà la presentació del conferenciant.

Assistència gratuïta.
Dates:
Horari:
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.