After Work al Velòdrom

Comissió: Viu l'Associació
Descripció: Vols prendre una copa al sortir de treballar amb nosaltres? Et convidem als After Work que el Col.legi d'Enginyers Industrials organitza a través de Viu L'Associació. Malgrat que estem vivint moments de crisi i problemes del dia a dia, creiem que és important buscar un moment de relax en el que podem oblidar els problemes i gaudir del temps lliure. L'After Work es un nova manera de socialitzar-se, d'enfortir les relacions amb altres enginyers, d'ampliar els contactes personals, i segons el psiquiatra Enrique Rojas també produeix beneficis emocionals i laborals amb els qui ho practiquen amb assiduïtat.

Per això ens agradaria que vinguessis a prendre una copa amb nosaltres l'últim dijous de cada mes al bar Velòdrom. A cada trobada portarem un personatge que ens parlarà de literatura, política, actualitat, societat, cinema,etc ...

El dia 25 d'octubre farem el primer After work i ens acompanyarà Alfred Picó Sentelles, periodista, escriptor i professor de comunicació amb 25 anys d'experiència. És llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Podeu conèixer mes de la seva carrera i personalitat a http://interactua.jimdo.com/

Arrel de l'últim llibre escrit per l'Alfred debatrem sobre el tema "Casats contra solters"


Dates: Dijous, 25 d'octubre de 2012
Horari: De 18.30 a 20.30 h al Restaurant Velòdrom. C/ Muntaner, 213, Barcelona.
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.