Iniciació al Tast de Cerveses

Comissió: Viu l'Associació
Descripció: En aquest taller es vol introduir al participant a conèixer els diferents tipus de cerveses que existeixen en el món, com també l'art de gaudir-les i la manera més adequada de servir-les i assaborir-les.

El curs començarà amb uns apunts d'història i es continuarà amb l'explicació dels dos processos bàsics en
la fabricació de la cervesa.

Posteriorment ens iniciarem en el tast introduint unes nocions bàsiques, amb el tast de cerveses de gran contrast entre elles i de gran qualitat.

El taller serà impartit per Cèsar Matas, graduat a l'escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d'Anoia.

Descarregar el programa del taller i curriculum del professor
Dates: Dilluns, 22 d'otubre de 2012
Horari: De 18.30 a 20.30 a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona.
Preu: 35 euros
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.