Iniciació al Tast de Cerveses
Comissió: | Viu l'Associació |
Descripció: | En aquest taller es vol introduir al participant a conèixer els diferents tipus de cerveses que existeixen en el món, com també l'art de gaudir-les i la manera més adequada de servir-les i assaborir-les. El curs començarà amb uns apunts d'història i es continuarà amb l'explicació dels dos processos bàsics en la fabricació de la cervesa. Posteriorment ens iniciarem en el tast introduint unes nocions bàsiques, amb el tast de cerveses de gran contrast entre elles i de gran qualitat. El taller serà impartit per Cèsar Matas, graduat a l'escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d'Anoia. Descarregar el programa del taller i curriculum del professor |
Dates: | Dilluns, 22 d'otubre de 2012 |
Horari: | De 18.30 a 20.30 a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona. |
Preu: | 35 euros |
Inscripcions: | Període inscripció tancat |
![]() Places limitades. |
Document | Descripció | ||
---|---|---|---|
Fotos curs "Inicació al Tast de Cerveses" | Fotos |