ANUL.LAT - De l'Hort a la Taula

Comissió: Viu l'Associació
Descripció: El regne vegetal ens regala infinitat d'aliments per cuinar plats saludables, senzills i originals, lliures de colesterol i rics en nutrients.

En el transcurs del taller aprendrem a preparar delicioses i nutritives amanides fredes i tèbies, elaborades amb verdures i hortalisses, tofu, bolets, fruits secs i llavors, germinats, fruits vermells ..., ideals per acompanyar qualsevol àpat basant en la saludable Dieta Mediterrània.

Al final de la sessió hi haurà una degustació dels plats cuinats.

Imprescindible: Els assistents portar han de portar dos "tappers".

El taller serà impartit per Josefina Llargués, psicopedagoga, naturòpata-homeòpata, Màster en Salut i Nutrició i diplomada en Nutrició i Dietètica Ayurveda.

Descarregar el programa del taller i curriculum del professor

Dates: Dilluns, 12 de novembre de 2012
Horari: De 18.30 a 20.30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona
Preu: Preu col.legiat: 20 euros / Preu no col.legiat: 25 euros
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.