ANUL.LAT - De l'Hort a la Taula
Comissió: | Viu l'Associació |
Descripció: | El regne vegetal ens regala infinitat d'aliments per cuinar plats saludables, senzills i originals, lliures de colesterol i rics en nutrients. En el transcurs del taller aprendrem a preparar delicioses i nutritives amanides fredes i tèbies, elaborades amb verdures i hortalisses, tofu, bolets, fruits secs i llavors, germinats, fruits vermells ..., ideals per acompanyar qualsevol àpat basant en la saludable Dieta Mediterrània. Al final de la sessió hi haurà una degustació dels plats cuinats. Imprescindible: Els assistents portar han de portar dos "tappers". El taller serà impartit per Josefina Llargués, psicopedagoga, naturòpata-homeòpata, Màster en Salut i Nutrició i diplomada en Nutrició i Dietètica Ayurveda. Descarregar el programa del taller i curriculum del professor |
Dates: | Dilluns, 12 de novembre de 2012 |
Horari: | De 18.30 a 20.30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, Barcelona |
Preu: | Preu col.legiat: 20 euros / Preu no col.legiat: 25 euros |
Inscripcions: | Període inscripció tancat |
Places limitades. |