Jornada sobre Robòtica per a la salut

Comissió: Comissió Política Industrial i Innovació Tecnològica
Descripció: L'objectiu d'aquesta jornada és el de presentar l'aplicació de la Robòtica en diferents àmbits del camp de la Salud, des del diagnòstic i la cirurgia, fins a la rehabilitació, i obrir un debat entre els tecnòlegs i el professionals de la medicina sobre les noves perspectives que la robòtica ofereix en aquest camp, un debat que serà obert als assistents.

Programa:
17.30 Presentació.

Hi intervindran:
17.35 La robòtica en el diagnòstic
Albert Ambròs. Enginyer Industrial, col·laborador del Grup de Recerca en Robòtica Intel·ligent i Sistemes (GRINS) de la UPC

18.00 La robòtica en la cirurgia
Josep Amat. Doctor Enginyer Industrial, professor emèrit de la UPC. És responsable del Grup de Recerca en Robòtica i Visió del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB) de la UPC.

18.25 Els reptes de la robòtica en rehabilitació
Alícia Casals. Enginyera Industrial, doctora en Informàtica. Catedràtica d'Arquitectura i Tecnologia d'Ordinadors de la UPC. És responsable del grup de robòtica de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)

18.50 La realitat i el futur de la robòtica assistencial
Andreu Català. Llicenciat en Ciències Físiques i doctor en Informàtica. Professor associat de la UPC a Vilanova i la Geltrú, director adjunt del Centre d'Estudis Tecnològics per la Dependència (CETpD).

Taula rodona:

19.45 La robòtica i les noves tecnologies per a la salut en temps de crisi
Modera: Jordi Guix. President de la Comissió de Política Industrial i Innovació Tecnològica.
Participants: Els ponents i el Dr. Laporte, cirurgià del Parc Taulí de Sabadell.

Assistència gratuïta.
Dates: Dimecres, 27 de juny de 2012 a les 17:30
Horari: A les 17:30 hores a Facultat d'Informàtica de Barcelona, Edifici B6 del Campus Nord, C/Jordi Girona Salgado,1-3 08034 Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

Document Descripció
La robòtica en el diagnòstic Ponència Albert Ambrós