Tast i degustació de vins i productes de l'Alt Penedès

Comissió: Comissió de Cultura
Descripció: A l'Associació d'Enginyers Industrials de Caalunya tindrà lloc la presentació dels vins de la bodega de l'Alt Penedès Mas Rodó dirigida per un company Enginyer Industrial.

El tast consistirà en probar tres vins blancs i dos negres, acompanyats de formatge, catànies i d'altres sorpreses de la terra.

La bodega Mas Rodó només produeix vins d'alta qualitat. Es troba a Sant Joan de Mediona, a 500 metres d'alçària, i basa la seva producció en la qualitat i la diferenciació del producte, a l'aplicar l'alta tecnologia a un sistema tradicional, respectant les formes artesanes.

Coneixerem els seus vins basats tant en mono- varietats autòctones com foranis, i on farem una nova aproximació als vins del Penedès, en aquest cas a l'Alt Penedès i aprendrem a diferenciar-los.

Els tast es composarà dels productes estrella de Mas Rodó:
- Montonega: una varietat blanca autòctona i recuperada.
- Riesling: una aproximació mediterrània al riesling amb un toc de fusta. Possiblement collita 2011.
- Macabeu: un inusual Macabeu madurat amb roure.
- Merlot: un merlot amb aires afrancesats.
- Cabernet Sauvignon: un vi amb molt caràcter.

Són vins d'una gran personalitat deguda al seu cuidat "terroir" pròpies d'una bodega singular, designada com una de les "15 noves catedrals dels vins d'Espanya".

Hi intervindrà:
- Joan Enric Vidiella, tècnic en l'art del tast i coordinador de l'acte amb la col·laboració d'Oriol Sala Roig, director tècnic de Mas Rodó.

Places limitades als 40 primers inscrits.
Dates: Dijous, 21 de juny de 2012 a les 18:30
Horari: A les 18:30 hores a la seu dels EIC, Via Laietana, 39, 5a. planta, Barcelona
Preu: 10 euros
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.